Battle for the Galaxy (Worldwide) Reviews

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy

4.5
Excellent
7 reviews

Write a review

4.7
Easy to register
4.7
Mobile device friendly
4.3
Overall experience
4.3
Worth to try

permainan yang menarik

4.0
Very Good Opportunity!
avatar
Raraaa Leonidas
Indonesia
2 months ago
“aku menemukan game ini melalui internet ketika aku mencari permainan yang bisa menghibur di saat bosan

baru-baru ini aku rasa mendownloadnya dan ternyata gamenya cukup menarik. lumayan sering ketika aku mempunyai waktu luang atau merasa bosan.

game ini sangat menghibur dan begitu seru apalagi ketika dimainkan saat waktu luang. sejauh ini tidak ada keluhan sama sekali terhadap game ini

aku menceritakannya kepada temanku tentang game yang seru dan menantang.

Date of this experience: 2024-01-28”
...
Show more

Hot and new

5.0
Superb Opportunity!
avatar
Willy Parojinog
Philippines
8 months ago
“Transform your self into new and amizing excitment by playing battle for the galaxy.great and good graphics.it makes me enjoy all the time by playing this game.perfect game beautiful and amizing love to play in my vacant time”

GAME NYA KEREN BANGET GUYYSSSSS

5.0
Superb Opportunity!
avatar
Radja Louis Charllyy Dami
Indonesia
1 year ago
“Game Battle for the galaxy ini memiliki tampilan yang begitu bagus, dari segi permainnya juga sangat menantang. Jadi sangat cocok bagi kalian yang sangat suka game pertempuran nihhhh, jangan sampai tidak download yah. Pokoknya harus dicoba deh, tampilannya juga realistis nih. Gak kalah sama game-game lain.”

Exiciting game

3.5
Good Opportunity!
avatar
Christian Millana
Philippines
2 years ago
“This game is fun .also relieves your stress good for playing if your bored its also a very mobile friendly you can play it even though you have a low end device. You can play this game anytime anywhere”

Good for pass time.

4.0
Very Good Opportunity!
avatar
Jimmy Yunarta
Indonesia
2 years ago
“This game is basically Clash of Clans but with futuristic weaponry and mechs. The core gameplay are similar:
- Wait for resources.
- Build bases and defense.
- Wait for troops.
- Attack other player's bases.
- Check your defense result after you logged off a while.”

great game

5.0
Superb Opportunity!
avatar
Syam Josuando Damanik
Indonesia
2 years ago
“this game is easy and fun to play. i love to play this game battle for the galaxy.its easy to play and very fun because its similar to coc (clash of clan).came on play this game for fun and destroy the enemies.”

feeling nostalgic

5.0
Superb Opportunity!
avatar
Michael Jacob
Malaysia
2 years ago
“I feel like ive been in late 90's which was one my favourite game red alert. now days has a lot strategic game in pc and mobile. but compare to red alert these are cannot compare at all. playing this game gave me the same feeling I played red alert.”